Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Horea Brenciu, Vunk şi Sergiu Chirilă vor face show de Zilele Zalăului

În perioada 27 – 29 iulie, Primăria Municipiului Zalău organizează a XXI-a ediție a Zilelor Municipiului Zalău, ediție care își dorește ca, și în acest an, să aducă divertismentul în municipiu prin muzică, dans, folclor, tradiții și meșteșuguri locale. Evenimentul va avea loc şi anul acesta, în zona parcării din spatele Primăriei Zalău, bugetul alocat fiind de circa 290.000 lei.

Ca și în anii precedenți, ziua de vineri, 27 iulie, este dedicată muzicii populare şi folk, în acest an având loc a VII-a ediție a Festivalului ”FolkFest”, între orele 20.00 si 23.00, în Parcul Central din Zalău, şi prima parte a Festivalului de folclor “Ecouri Mesesene”, editia 43-a, între orele18.00 şi 22.00.

Sâmbătă, 28 iulie, în cadrul ședinței festive care va avea loc în sala de spectacole din Clădirea Transilvania, vor fi premiate cuplurile care în acest an sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, va avea loc o expoziţie de pictură realizată de pictorul Dumitru Costălaş, un concert al Fanfarei Promenada şi al Orchestrei Simfonica Alegria.

Tot sâmbătă, pe scena amplasată în parcarea Primăriei Municipiului Zalău, vom putea urmări spectacolul formaţiilor şi artiştilor Sergiu Chirilă, Silvie Etno, trupa Vunk şi Horia Brenciu cu orchestra, în timp ce pe scena amfiteatrului din Parcul Central vor urca pe scenă Fanfara Promenada, reprezentanţii Palatului Copiilor, formaţia de dans clasic Arabesque, trupa Belissima şi Beat Huntears, precum şi elevii Liceului de Artă Ioan Sima, care vor susţine recitaluri de muzică populară, dar şi uşoară.

Moderatorul evenimentului va fi Cosmin Seleşi.

Sâmbătă zălăuanii se vor putea bucura de un foc de artificii ca ân fiecare an.

Tot în mod tradițional, ziua de duminică, 29 iulie, este dedicată folclorului, atât celui local/național, cât și celui internațional, prin Festivalul Internațional de Folclor ”Ecouri Meseșene”, organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, împreună cu Casa Municipală de Cultură Zalău.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*