Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Hellmeton și November Black în concert la Rock’N Roll Center Zalău

 Rock’N Roll Center Zalău este, din nou, la acest sfârșit de săptămână gazda a două concerte. Astfel, vineri 18 mai 2018, va urca pe scenă, de la ora 20:30, tânăra trupă Hellmeton, din Crasna, aflată la doar al 3-lea concert, urmată sâmbătă, 19 mai,  de trupa clujeană November Black să concerteze în faţa publicului zălăuan, cu începere de la ora 20:00.

Preţ bilete Hellmeton: 5 lei, November Black: 10 lei

În ambele cazuri, biletele vor fi disponibile doar în seara concertului, la intrare.

Trupa Hellmeton este momentan singura trupă de metal care activează în judeţul Sălaj. Trupa a fost fondată în comuna Crasna de un grup de prieteni pasionaţi de muzica rock. Primul concert a fost susţinut în data de 31 Martie în Clubul Galaxys (Crasna), alături de trupa Metalon din Cluj-Napoca. Cel de-al doilea şi, deocamdată, ultimul concert al trupei, a avut loc în Clubul Schuster din Sărmăşag, în data de 4 mai. Membrii trupei sunt: Tatár Szilárd – chitară bass/voce, Dimény Ádám – chitară, Szigyártó (Vörös) Erik – tobe

November Black compusă din Alex Bălășoiu – voce, Claudiu Roman – chitară, Toni Simu – chitară bass, Alex Mușat – tobe este o trupă de metal care a luat ființă în anul 2013 în Cluj-Napoca. Inspirați de trupe precum Charon, Metallica, Guns N’ Roses, HIM, Slikpnot, Megadeth, Black Sabbath, Iron Maiden şi Judas Priest, membrii trupei au pornit cu gândul de a compune muzică originală, conturând un stil bazat pe melodicitate si riff-uri grele. Până în prezent, trupa a cântat în diverse locații din Cluj-Napoca, participând la evenimente precum Stream Fest 6, Jaxx Rock Battle 2016, Ostring 2017, 20th Bike Fest Gilău. Single-ul “Just A Dream” a fost lansat în anul 2016 și poate fi ascultat și la Radio Cluj.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*