DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Grupul Satans Mineons din Marea Britanie și Stiff Kicks din Cluj-Napoca, în concert în Rock’n Roll Center din Zalău

Grupul de progressive punk Satans Mineons din Marea Britanie va concerta în premieră, joi, 26 iulie 2018, de la ora 20:00, în Rock’n Roll Center din Zalău, avându-i în deschidere pe clujenii de la Stiff Kicks.

Satans Mineons, format în anul 2000, a petrecut ultimii șapte ani susținând concerte de la Oslo, la Madrid, și de la Dublin, până la Budapesta.
Pentru a sărbători lansarea celui de-al cincelea album, membrii grupului au deciz să se aventureze într-o călătorie prin toată Europa și să susțină cât mai multe concerte, muzica lor fiind caracterizată ca fiind una energică și subtilă.

Stiff Kicks din Cluj-Napoca, fondat în decembrie 2017, și compus din Călin Iordache – Stiff Vocals, Stiff Riffs, Vlad Joldiș – Stiff Solos free flow Riffs, Andrei Barbulet – Stiff Basslines și Gabriel Ciordas – Stiff Kicks and Snares, abordează un stil de Hard Rock clasic cu influențe personale. Stiff Kicks vor cânta în deschiderea celor de la Satans Mineons, în mare parte piese proprii, dar și câteva prelucrări ale unor piese cunoscute.

Prețul unui bilet este de 20 lei și poate fi achiziționat în seara concertului, la intrare.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.