DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Grădina Botanică Jibou, curcubeu de flori

Grădina Botanică din Jibou este în această perioadă un curcubeu colorat de flori de primăvară, iar lalelele sunt o adevărată încântare.

Chiar dacă pe durata OUG numărul 3 Grădina Botanică “Vasile Fati” este închisă pentru vizitatori, aceasta face livrări la comandă în Zalău, prin magazinul Făcut în Sălaj, buchete și flori în limita stocului disponibil (lalele trandafiri, frezia, crizanteme, sterlitzia).
Cei care doresc flori tăiate pot să comande telefonic 0722376088 și vor fi serviți, în limita stocului disponibil, în intervalul orar 08:00-16:00.

Grădina Botanică a fost fondată în anul 1968 de către profesorul Vasile Fati, în cadrul liceului din localitate. În anul 1970, devine unitate independentă, fidelă aceleiași nobile misiuni pentru care a fost creată, de a fi baza didactică pentru învățământul biologic și instituție de educație pentru publicul vizitator, în spiritul dragostei și respectului față de natură.

Grădina este organizată pe sectoare, fiecare sector grupează plantele dintr-un anumit punct de vedere, un complex de sere colecționare, de microproducție și cercetare, un complex acvaristic, un parc zoo și voliere de păsări, grădină japoneză și un rozarium.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.