Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Fuego lansează la Zalău un nou material discografic: „Lăsaţi-mi Muzica!“

Interpretul Fuego va urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, miercuri, 29 martie 2017, de la ora 20.00, cu un spectacol de muzică ușoară românească. Spectacolul face parte dintr-un proiect mai amplu, prin care artistul celebrează, de această dată, 10 ani de turnee naționale. Astfel, în cadrul proiectului, artistul poposeşte în 20 de orașe, prezentând publicului său un adevărat show al muzicii cu melodie, culoare, sensibilitate, versuri și piese de neuitat, potrivit organizatorilor. În cadrul evenimentului, artistul va lansa un nou material discografic, un musical-audio spectaculos, realizat împreună cu maestrul Jolt Kerestely.

„LĂSAȚI-MI MUZICA!” este felul prin care Paul Surugiu arată publicului său că arta ne face fericiți, chiar și atunci când ne așteptăm mai puțin
Surprizele se vor ține lanț, timp de două ore, în care muzica de ieri se va împleti cu cea de azi, șlagărele lui Fuego vor răsuna într-o nouă variantă, iar piese noi vor face deliciul audienței. Alături de band-ul său, Paul va da naștere unei lumi muzicale în care fiecare se va regăsi.

Preţul unui billet este de 50 de lei.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*