Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

„Familia în perioada comunistă”, în expoziție la Muzeu

Cea de a II-a ediţie a proiectului „Cool să fii cool-t”, care are ca temă „Familia în perioada comunistă”, va avea vernisajul joi, 15 februarie 2018, începând cu ora 13.00, la Muzeul de Artă „Ioan Sima” din Zalău.

Realizat în colaborare cu cinci şcoli sălăjene – Școala Gimnazială Sânmihaiul Almașului, Școala Gimnazială ”Iuliu Maniu” Zalău, Școala Gimnazială ”Corneliu Coposu” Zalău, Liceul de Artă ”Ioan Sima” Zalău și Liceul Ortodox ”Sfântul Nicolae” Zalău -, proiectul educaţional îşi propune apropierea tinerilor de valorile patrimoniale, prin implicarea directă a elevilor în colectarea de obiecte aparţinând perioadei comuniste, realizarea unei expoziţii şi a unor interviuri de istorie orală cu părinţii, bunicii etc., care au trăit în perioada respectivă.

La fel ca în ediția precedentă, fiecare şcoală parteneră va realiza şi promova câte o expoziţie temporară, care va intra în concurs. Vernisajul expoziţiilor va fi urmat de o dezbatere, în cadrul căreia fiecare şcoală parteneră va prezenta cel mai reuşit interviu de istorie orală.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*