DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

FALLCIE din Sankt Petersburg şi UNDERWAVES din Braşov concertează în Rock’N Roll Center Zalău

Marți, 14 mai 2019, în Rock’N Roll Center va avea loc un regal de sonorităţi nu-metal/metalcore/groove metal/alternative rock/post rock, în compania trupelor FALLCIE din Sankt Petersburg şi UNDERWAVES din Braşov.

FALLCIE este un grup format la Sankt Petersburg, în Rusia, în Iunie 2017, care la ora actuală îi are în componenţă pe: Valentina Lavrinenko – voce, Alexander Korsak – chitară, Dmitri Chernykh – chitară bass şi Alexei Kiyski – tobe. Numele iniţial al trupei a fost NU-NATION, stilul muzical al trupei fiind influenţat de trupe precum Korn, Slayer, Emperor, Iron Maiden sau Thy Art Is Murder. Cu numele iniţial, trupa a susţinut 6 turnee europene şi doar unul naţional, a lansat 3 albume de studio full length şi a împărţit scene cu trupe precum: Soulfly, Ektomorf, Betraying The Martyrs etc. Odată cu venirea în trupă a Daryei Platova, NU-NATION şi-a schimbat numele în FALLCIE şi a lansat videoclipul şi single-ul “Rock’n’Rolla”. În luna Aprilie 2017, FALLCIE a susţinut un turneu european de o lună, în Ianuarie 2018 Darya părăsind trupa din motive personale, fiind înlocuită pentru scurt timp cu Ira Sidenko, solista trupei Dehydrated. Cu Ira la voce, FALLCIE a înregistrat EP-ul “The Outer Space”, cuprinzând 4 piese, şi a susţinut un nou turneu european. Formula actuală a trupei este definitivată în vara anului trecut, când la voce a fost cooptată Valentina Lavrinenko. Cu această a 3-a şi actuală solistă, FALLCIE a lansat, în luna Octombrie 2018,  albumul “Born Again”.

În deschiderea ruşilor va concerta trupa braşoveană UNDERWAVES. Trupa s-a înfiinţat în data de 16 Noiembrie 2017. Ideea formării trupei a plecat de la Ana Ignis (solist vocal), următorul membru fiind Bogdan Alexandru (chitară bass), apoi Dan Rat (tobe) şi, nu în cele din urmă, Carol Alexandru (chitară), care activează şi în celebra trupă Ura De După Uşă. Stilul de muzică abordat este o combinaţie de genuri pornind de la metalcore, nu-metal şi groove metal, până la rock alternativ şi post rock. În vara anului 2018, UNDERWAVES a forţat un hiatus de aproape 3 luni, după care a revenit în forţă, în prezent având o serie de compoziţii proprii şi un album în plan, ce va fi lansat în această lună.

Preţ bilet: 15 lei.


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu