DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Expoziție caritabilă ,,Mărțișor pentru speranță”, la Muzeu

Vernisajul expoziției caritabile ,,Mărțișor pentru speranță”, organizată de Asociația Prader Willi din România și Asociația Plai Transilvan, în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, va avea loc luni, 24 februarie 2020, ora 12.00, la Galeria de Artă ,,Ioan Sima”. Expoziția va putea fi vizitată în perioada 24 februarie – 1 martie 2020, de la ora 9.00, la 17.00.

Această expoziției are loc în cadrul proiectului multianual desfășurat de Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău împreună cu Asociația Prader Willi din România și Centru NoRo numit ,,Un muzeu pentru toți” și a proiectului interjudețean ,,Solidaritate – între artă și dezabilitate”. În cadrul expoziției vor exista standuri cu mărțișoare și urne de donație, iar banii strânși vor fi utilizați pentru susținerea activităților destinate copiilor și tinerilor cu dezabilități din cele două asociații.

Evenimentul are loc și pentru a marca Ziua Bolilor Rare (29 februarie 2020), un eveniment mondial ce se sărbătorește în fiecare an în luna februarie, și care urmărește creșterea gradului de conștientizare a publicului și a factorilor de decizie cu privire la bolile rare și a impactului pe care acestea îl au asupra vieții pacienților.


...

niciun comentariu

Lasă un comentariu