DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Expoziția de artă fotografică Sălaj „Frumusețe, Tradiție, Poveste” ajunge la Castelul Károlyi din Carei

Lucrările a trei artiști fotografi sălăjeni – Mirel Matyas, Ecaterina Olaru şi Sebastian Olaru -, vor fi expuse în sala de expoziții a Castelului Károlyi din municipiul Carei, în cadrul expoziției de artă fotografică Sălaj „Frumusețe, Tradiție, Poveste”, al cărei vernisaj va avea loc sâmbătă, 3 martie 2018, de la ora 16:00.

Alături de aceștia vor mai expune alți unsprezece fotografi atât din țară (Mircea Boran – Arad, Bikfalvi Zsolt – Carei, Grigore Roibu – Deva, Ovi D. Pop și Adela Lia Rusu – ambii din Oradea, Balasi Csaba – Miercurea Ciuc, Nagy Lajos – Târgu Secuiesc), cât și din țări ca și Grecia, Italia sau Slovenia (Manolis Metzakis – Grecia, Virgil Bardossi – Italia, Stefi Borko și Ivo Borko ambii din Slovenia ).

Expoziția este deschisă publicului în perioada 3 martie – 16 martie 2018, după programul de funcționare a Muzeului din Castel. Evenimentul este organizat sub patronajul Asociației Artiștilor Fotografi din România în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Vasile Venig Laszlo – foto club Carei, Direcția de Cultură Sport și Tineret din Carei și Centrul de Promovare a Turismului Cultural “Grog Karolyi”. Pe durata expoziției, momentele muzicale vor fi asigurate de Taraful Ceatăra din Carei.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu