|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Evenimente caritabile ”Împreună pentru Arnie!”

Joi, 7 februarie, de la 20:00, în Clubul Divino din Zalău va avea loc un concert caritabil pentru jurnalistul sălăjean, la care îşi vor da concursul Ionut Albert, Ionuț Coste, Denisa Bonțe, Camelia Cherecheș, Denisa Blaga și Andrei Gaidoș.

Sâmbătă, 9 februarie, de la ora 11:00, la Stadionul Municipal „Gheorghe Guset” va avea loc evenimentul sportiv „Cumpără kilometri pentru Arnie!“, în vederea strângerii de fonduri pentru jurnalistul Arnold Schlachter, afectat de cancer.

„Vino alături de noi și cumpără kilometri pentru Arnie! Te așteptăm pe Stadionul Municipal ~Gheorghe Guset~ din Zalău, fie că vrei să alergi cu noi, fie că vrei să donezi pentru a-l ajuta pe Arnie Schlachter să se vindece de cancer. Taxa de participare: minimum 30 de lei! Banii vor intra în contul lui Arnie“ , transmit organizatorii.

Arnold Schlachter a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag). Boala a fost depistată în fază avansată, fiind operat în urmă cu două săptămâni. Acesta a fost primul pas către salvarea vieții lui Arni! Pentru a avea șanse să trăiască, Arni mai trebuie operat încă o dată. Salvarea vieții lui Arni depinde de noi, depinde de tine. Implică-te și tu pentru a-i da o șansă la viață!

Donează aici pentru Arnold Schlachter:
IBAN CONT LEI: RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău
IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău
COD SWIFT: RZBRROBU

Se pot face donații și prin PayPal la: ancaveronicaschlachter@gmail.com

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*