|  Contact  | SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

Eveniment rock de marcă la Zalău – concert Celelalte Cuvinte

O trupă care a scris istorie în muzica rock, Celelalte Cuvinte va concerta la Zalău, vineri, 8 decembrie 2017, la Rock’n Roll Center, de la ora 19.00. Prețul unui bilet – 30 lei.

Trupa, activă și acum, după peste 35 de ani de la înființare, a marcat rock-ul prin albumul Vinil, din 1987, care e, fără doar și poate, unul din cele mai bune albume înregistrate vreodată în țară (poate cel mai bun), sunetele progresive ale albumului – primul album întreg al formației, și care e, deja, o legendă a rock-ului românesc -, dând măsura valorii muzicienilor trupei Celelalte Cuvinte.

În cei peste 35 de ani de existență, trupa a atras la concertele sale un public cunoscător de muzică elaborată, și chiar dacă la întrebarea ”Care e cea mai bună trupă rock românească?” mulți vor răspunde Phoenix, totuși, răspunsul multora va fi, și pe bună dreptate, Celelalte Cuvinte.

Componența trupei:
Călin Pop – guitar, vocals
Marcel Breazu – bass, backing vocals
Tiberiu Pop – keyboards, backing vocals
Leontin Iovan – drums
Ovidiu Roșu – sound engineer

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*