Ești gata pentru Ready for Wedding, cel mai mare târg de nunți din județul Sălaj?

În perioada 16 – 18 martie ne vedem la târgul de nunți Ready for Wedding aflat la a doua ediție, cel mai așteptat eveniment de Wedding Show al anului.
Și ai spus DA? Atunci nu te stresa: o vizită la Glamour Events Halls Zalău va fi suficientă pentru a-ți putea organiza nunta ta perfectă, exact așa cum îți dorești de la A la Z. Vrei să fie perfectă nu-i așa?

Echipa Ready Business Zalău aduce în faţa publicului interesat peste 40 de specialişti din toate domeniile necesare organizării unei nunţi reușite, care deja ți-au pregătit oferte corecte, reduceri foarte mari de până la 50% și multe alte surprize interesante. Vino să-i întâlnești și tu pe cei mai importanți expozanți din toată Transilvania. Vei asista la momente demonstrative, vei putea cere sfaturi avizate gratuite, vei aduna idei nenumărate în vederea personalizării evenimentului tău care pur și simplu trebuie să-i uimească pe toți invitații și nu doar pentru o zi sau pentru o noapte…
Cum ar fi să-ți faci un selfie într-o limuzină de lux? Și cum ar fi să deguști cele mai rafinate deserturi create de cei mai renumiți cofetari din Transilvania? Ai vrea să asculți muzică de cea mai bună calitate 100% live? Desigur că organizatorii ți-au pregătit pe o suprafață expozițională de 500 mp foarte multe alte surprize.

Nu rata cele 103 premii puse în joc la tombolă în valoare totală de peste 35.000 lei.
Poți vizita târgul în acest program: vineri (15.00 – 20.00), sâmbătă (10.00 – 20.00) și duminică (10.00 – 19.00). Îți garantăm că o să te relaxezi, vei zâmbi și te vei simți pregătită pentru o nuntă minunată de care să-ți aduci aminte cu drag toată viața.
Acesta este un eveniment special, susținut de Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău, Casa Municipală de Cultură Zalău, Biblioteca Județeană “I.S. Bădescu” Sălaj, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad – Filiala Zalău.

Intrarea la acest eveniment este liberă. Atenție: urmează 3 zile incredibil de frumoase la Zalău. Vino să vezi și o să crezi!
Află mai multe informații și detalii utile accesând rapid pagina web.facebook.com/ReadyBusinessZalau
Răspândește acum acest eveniment în preajma celor direct interesați. Vrei să-i vezi fericiți la cel mai frumos eveniment din viața lor? Noi da!

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*