Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
Directioneaza 2% pentru un altfel de jurnalism. Formularul poate fi descarcat AICI

Elevii intră în febra evaluărilor naţionale

Absolvenţii de clasa a VIII-a, la nivelul judeţului Sălaj un număr de aproape 1.900 de elevi, sunt aşteptaţi să susţină luni, 19 iunie, prima probă a Evaluării Naţionale. În vederea susţinerii probelor de examen, sunt puse la dispoziţie 54 de centre de examen, 42 de centre de comunicare şi un centru zonal de evaluare la Şcoala Gimnazială “Simion Bărnuţiu” Zalău.

Lucrările elevilor din Sălaj  vor fi transportate şi evaluate în alt judeţ, Sălajul urmând să preia şi să corecteze lucrări dintr-un judeţ învecinat.

Primele rezultate vor fi afişate, în 26 iunie 2017, când se vor putea depune şi contestaţiile. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi publicate, în 30 iunie 2017.

La acest examen s-au înscris 1.896 de elevi, numărul de elevi participanţi, anul trecut, fiind de 1.996, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj.

La sesiunea de simulare a acestui examen, organizată în luna martie, din totalul celor 1.983 de elevi participanţi, au reuşit să obţină medii de trecere  peste 50% din elevi.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*