DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Ecoprovocare la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Mirşid

eco-mirsid-salajeco-mirsid-salaj-1Miercuri, 27 Martie 2013, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Mirşid, s-a desfăşurat o activitate în cadrul proiectului Ecoprovocarea, proiect în care şcoala noastră face parte din echipa „Cavalerii Eco”, alături de Colegiul Naţional Silvania şi Şcoala din Crişeni.

Astfel, ecoambasadorii de la Mirşid au organizat un târg de resurse. În cadrul acestei activităţi, elevii din cadrul şcolii au făcut schimb de obiecte între ei, au adus materiale reciclabile şi au schimbat păreri legate de protejarea şi conservarea mediului înconjurător. Toţi elevii implicaţi au manifestat un real interes şi s-au bucurat.
După târgul de resurse, câţiva voluntari din şcoala noastră au ajutat la încărcarea unui camion cu deşeurile reciclabile adunate de elevi în urma diverselor activităţi realizate în cadrul proiectului pe parcursul acestei luni. Elevii voluntari au fost entuziasmaţi că fiecare a contribuit câte puţin la păstrarea curată a mediului şi a spaţiilor verzi din localitate, deşeurile colectate urmând a fi reciclate în centre specializate.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu