Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

E HOT! Și e L! Și e în buricul orașului

Nu știu femeile cum sînt (mă rog, mai sînt, și ce bine că sînt), dar bărbații când văd scris mare de tot ”HOT”, clar, se gândesc la femei. Că la ce altceva, că doar dacă e HOT, adică fierbinte rău de tot, n-are dom’le cum fi altceva decât oareșce bunăciune din aceea care de aia a apărut pe pământ, ca să sucească mințile (și portmoneul) bărbaților. Că, se știe, când vine vorba de sex, bărbatul nu mai reușește să-și stăpânească neuronii, atâți câți are, și lumea lui se învârte după bucățica de carne numită organ genital. Bine, termenul popular e altul, dar lăsăm așa. Oricum, bucățica asta conduce viața masculilor din rasa umană.

Și ca și cum nu ar fi de ajuns ”HOT”-ul ăsta, mai e și un ”L”, care nu poate fi altceva decât tot legat de femei. Da’ nu orice femei, ci, că de aia e ”L”, lesbiene fiebinți, recte ”HOT L”. De aia, se pare că centrul orașului a devenit de ceva vreme locul de pelerinaj al multor masculi, care, după ce au dat cu ochii de ”HOT L”, se tot învârt pe lângă locul cu pricina, recte ditamai clădirea cu zece etaje, așteptând să apară bunăciunile. Lesbienele fierbinți, cum ar veni. De unde și unele zvonuri cum că ar fi coborât extratereștrii pe pământ, lucru lesne de explicat, dat fiind că dacă ai ochii mari, căscați (la fel ca ai masculilor în căutare de lesbiene), și mai ești și verde (de la atâta așteptare, evident, plus că în zonă nu există niciun fel de toaletă), ești extraterestru.

Extratereștrii sau nu, clădirea asta cu zece etaje se pare că e ca un magnet pentru masculii așteptând apariția lesbienelor fierbinți. Care poate o să apară, poate nu. Ce mai contează, speranța moare ultima. Și cum să îi dezamăgești pe masculii ăștia, încercând să le explici că ”HOT L” n-are treabă cu bunăciunile pe care le tot așteaptă, ci e mai mult din cauză că nimeni nu are timp să pună ”E”-ul la locul lui, recte între HOT și L? Așa-i că n-ai cum să faci asta, adică ce fel de om să fii să le zici masculilor că lesbienele pe care le tot așteaptă nu o să mai vină?

Dintr-odată, buluceală mare în fața hotelului. O bunăciune și-a făcut apariția. Masculii au început dansul nupțial, recte mușchi încordați și ”bă, a mea e mai mare ca a ta”. Femeia, săraca, s-a oprit năucă, încercând, degeaba, să le explice masculilor că ea nu are treabă cu ”HOT L”-ul de pe clădire, și că ea a fost la coafor, și atât. Ba, mai mult, a făcut greșeala să le spună că nu e lesbiană, că ei îi plac bărbații. Eee, și să vezi atunci nebunie: mușchi încordați gata să plesnească, plus, cireașa de pe tort, și-au scos portmoneele la vedere. Nebunie, nu alta. Și pentru ce? Pentru un ”E” micuț? O fi el micuț, dar știi ce mult contează?

2 comentarii

  1. adrian says:

    Nici nu stiu daca merita un comentariu, un articol atat de mediocru…atentie mare la utilizarea repetata a cuvantului “recte”, nu de alta dar lasa loc de interpretari…

    • L cel HOT says:

      Atenție mare la devoalarea, involuntară, desigur, a unor probleme personale pe care le aveți față de cuvântul ”recte”. În rest, articolul poate fi pentru unii ”atât de mediocru”, desigur, fiecare după ”recte-ul” propriu. Atâta tot că, în cazul de față, e vorba despre un pamflet. Recte o scriere satirică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*