Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Direcţia 5 revine la Zalău, pentru a-şi lansa albumul “Rock’n Roll, Baby!”

directia-5.Trupa Direcţia 5 îşi va lansa şi la Zalău noul album, “Rock’n Roll, Baby!”, pe 12 decembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, în organizarea Spice Events.
Cu această ocazie, spectatorii vor avea parte de un spectacol de lumini special, îşi vor putea achiziţiona noul album cu autograf, se vor putea fotografia cu trupa, şi vor avea parte de multe alte surprize, potrivit organizatorilor.
Cu un concept de show nou, membrii formaţiei promit un concert incendiar, la care vor prezenta proaspătul material discografic ce include multe surprize muzicale, dar şi reinterpretarea celor mai cunoscute hituri într-o variantă rock’n roll. De la această prestaţie ce se anunţă a fi una de gală nu va lipsi şi cel mai recent single “Forever love”.
Numele şi tema centrală a concertului „Rock’n Roll, Baby!“ reprezintă o privire de ansamblu asupra întregii lor activități muzicale şi a spiritului artistic mereu liber al trupei, conturate în longevitatea şi experienţa de scenă de peste 21 de ani.
Preţul unui bilet variază între 35 şi 50 de lei, în funcţie de zona în care se află în sală. Biletele s-au pus în vânzare la:
Sediul Spice Events – (Complex Manager Et. 1)
– Direct Target – (Galeriile Meses)
– Sediul Sprint Curier – (Parterul Camerei De Comert)
– Magazinul Scala
– Casa De Cultură A Sindicatelor Zalău

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*