Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

„Din suflet pentru suflet”, în prag de sărbători, la Șimleu Silvaniei

Crucea Roșie Sălaj – Subfiliala Șimleu Silvaniei și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, în parteneriat cu Primăria orașului Șimleu, a organizat vineri, 14 decembrie 2018, un Concert Caritabil de Colinde la Casa de Cultură Orășenească.
Concertul susținut de artiști tineri și copii talentați din Șimleu Silvaniei și alte localități din județul Sălaj a bucurat sufletele celor prezenți cu un program plin de momente artistice, colinde, dar și o întâlnire cu Moș Crăciun, care a oferit cadouri tuturor copiilor prezenți în sală.

Concertul „Din suflet pentru suflet” a pornit de la dorința tuturor voluntarilor șimleuani ai Crucii Roșii de a veni în sprijinul copiilor și al familiilor din oraș și din împrejurimi (Bic, Cehei, Pustă), care au posibilități financiare reduse.

Crucea Roșie Română Sălaj prin intermediul fondurilor strânse cu această ocazie va veni în sprijinul celor peste 50 de copii care au nevoie de ajutorul oamenilor din jur și de puțină magie în perioada sărbătorilor.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*