DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Despre antreprenoriatul în mediul rural, în conferința susținută de conf. dr. Avram Fițiu, la Jibou

Liga Tinerilor din Jibou organizează conferința ”Antreprenor la mine-n sat”, susținută de Avram Fițiu, conf. dr. la USAMV, expert în antreprenoriatul și economia rurală, sâmbătă, 23 noiembrie, ora 15.00, la Grădina Botanică din Jibou.

La eveniment și-au anunțat prezența antreprenori horticultori din Nord-Vestul Transilvaniei, profesori, localnici, dar și câteva zeci de tineri entuziaști.

La finalul evenimentului, Liga Tinerilor din Jibou va susține un recital de colinde autentice românești.

Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate.

“Cum să câștigi dintr-o afacere în România mii de euro lunar fără investiții inițiale? Liga Tinerilor din Jibou, alături de domnul Avram Fițiu te învață să devii antreprenor! Domnul Avram Fițiu va expune idei și mecanisme practice prin care un tânăr cu entuziasm, curaj și ambiție poate să pună pe picioare o afacere care să genereze cu ușurință câteva mii de euro lunar.

Antrenament de echilibru pe o căpiță de fân, labirint într-un lan de porumb, concurs de muls vaca, atelier de construit acoperișuri și multe alte idei inovative menite să transforme realitatea satului românesc într-un vis autentic.

De asemenea, vom avea la ieșirea din sală și o cutie cu donații pentru cei care doresc să sprijine activitățile viitoare ale Ligii.

Nu rata ocazia deosebită de a face un pas decisiv în dezvoltarea ta profesională!”, transmit organizatorii.

Link către eveniment: https://www.facebook.com/events/439034133472747/
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu