Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

De ce eu nu sunt pictor- întâlnire cu poeţi contemporani la Zalău

La invitația Muzeului Județean de Istorie și Artă din Zalău, pe 16 și 17 noiembrie 2018, vin la Zalău cîțiva dintre cei mai talentați poeți contemporani, pentru o dublă întâlnire cu publicul sălăjean pasionat sau interesat de poezie.

Astfel, vineri, 16 noiembrie, de la orele 19:00, la Biblioteca Muzeului Județean de Istorie și Artă din Zalău, Vlad Drăgoi, Mihnea Bâlici, Ovio Olaru, Florentin Popa, Andrei Pintea și Rareș Moldovan vor coordona un workshop de creație și improvizație poetică cu tinerii interesați să exploreze universurile liricii contemporane. Cei doritori să participe sunt rugați să se înscrie completînd acest scurt formular: https://docs.google.com/…/11NQGM4v9AjOWvxBnY5doPUSAyOkvdOSa…

Sâmbătă, 17 noiembrie, de la orele 19:00, la Charlie Zalau, va avea loc o lectură publică, urmată de discuții cu publicul, a poeților invitați: Florentin Popa, Mihnea Bâlici, Ovio Olaru, Vlad Drăgoi, Valeriu A. Cuc, Andrei Pintea și Rareș Moldovan. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*