R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

GAZETA DE ONLINE - o altfel de gazetă de perete, un fel de oglindă socială contemporană

De atâta viruseală, la raft e plin de Istereală

Greu, nenică, în supermarketuri zilele astea, de când a dat coronaprosteala în oameni și i-a secerat rând după rând, de-au căzut loviți, săracii, cum cădeau ostașii pe capete la Posada și Călugăreni împreună.

Vezi că odată căzuți, au fost nevoiți să se scoale, ceea ce le-o ieșit, de bine, de rău, însă nu s-au mai sculat aceiași. Unul s-a sculat Fricoșilă, altul Spaimilă, la alții li s-o sculat, dar ei nu s-o sculat, câțiva jurau că pe toți îi cheamă Isterilă, altă mână de abia sculați se bătea cu pumnul în piept că ei Berilă au fost și Berilă vor să rămână, ca toți moșii și strămoșii lor, iar gloata cea mai mare și mai mare urla că ei se cheamă  Flămânzilă, deci ei sunt cei ce ar trebui să aibă întâietate la rafturi.

Pentru că toată turma de oi a patriei vrea să-și burdușească pivnițele și cămările cu alimente, ca să reziste închiși în casă vreun deceniu, două, în cazul în care dă strechea, pardon! boala din China și pe la noi. Și noi îi credem că rezistă și mai mult, la cum au golit rafturile supermarketurilor, aș paria că minim trei decenii.

Zic unii răutăcioși online că cică ai noștri au dat iama doar în făină și macaroane, dar că nimeni nu s-a îmbulzit la rafturile cu săpun.

Noi, însă, înțelegem raționamentul gloatei: murdar și puțind ca un diug se poate trăi mult și bine pe pământ, dar când ghiorăiturile urlă în stomac de foame – nu. Așa că nu fiți cârcotași, boss, lăsați turma la raft și priviți spectacolul cu o pungă de popcorn în față.

Ah, și că tot veni vorba de asta, oare când a da Sfântul să vedem gloata imbulzindu-se în halurile astea la un spectacol, la un teatru, la operă ori o lansare de carte? 
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.