DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Dând ocol Țării Silvaniei: Timp de patru zile, redacția Sălajul pur și simplu va ”trasa” conturul hărții Sălajului

Începând de luni, 23 septembrie, și până joi, 26 septembrie, redacția Sălajul pur și simplu se mută, din nou, în natură, făcând un ocol al Sălajul în patru zile. De ce?

Descoperim Sălajul e un proiect care a apărut în anul 2004 și care s-a vrut a fi un altfel de a promova județul, prin reportaje care să scoată la lumină locuri neștiute ori mai puțin știute ale Sălajului. Locuri care, prin frumusețea și ineditul lor, pot să le dezvăluie oamenilor farmecul acestui loc – Țara Silvaniei.

În 2013, cu rădăcini în proiectul Descoperim Sălajul, a apărut publicația Sălajul pur și simplu, a cărei menire e de a promova frumosul, de orice fel ar fi. Și pentru că aici am crescut, ne-am spus că nu putem să dezvăluim frumosul lumii altfel decât pornind din locul în care ne-am format ca oameni – Sălajul.

Deși inițial planul era un ocol al Sălajului pe jos, timp de patru săptămâni, apoi pe bicicletă, timp de două săptămâni, constrânși de timp, am rămas să facem ocolul Sălajului cu mașina, pe drumurile – amenajate sau doar ulițe de țară -, care, într-un fel, urmăresc conturul hărții acestui județ. Bineînțeles, vom urma, pe jos, ori de câte ori ceva ne va trage într-acolo, cărările de dincolo de drum.

Țara Silvaniei e frumoasă. Și plină de povești.


  
  

2 comentarii

  1. Anonymous says:

    oameni minunati, am vazut scopul vostru de a face muzeul neolitic din muntii apuseni

  2. Ralu says:

    Bravo “Salajul pur si simplu “!

Lasă un comentariu