Asociaţia Sălajul pur şi simplu  
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
 D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!        
Mihai Calin Paval   |   - ING Bank
EURO: RO28INGB0000999911224956
USD: RO17INGB0000999911172192
patreon.com/calinpaval
|  Contact  |

GAZETA DE ONLINE - o altfel de gazetă de perete, un fel de oglindă socială contemporană

Cu ce mai mituim alegătorul?

Iată cu ce-am dat nas în nas azi dimineaţă, cînd am ieşit în curte: o plasă mare albă, pe care era desenat cu albastru, un candidat R. Dumitru, de la PPDD. Dincolo de faptul că nu cunosc nici un fel de Dumitru (doar de ăla popular, cîntat pe chefurile de morţi beţi, cu ” o murit Dumitruuuuu, cu mâna pe pu….) şi nici măcar cu abrevierile astea nu sînt tocmai lămurit (le ştiu pe ălea gen WTF ori PLM), plasa aia mai mare conţinea o plasă mai mică, de data asta albă, fără inscripţii, în care se găseau un calendar ortodox, un buletin de vot şi o pereche de şosete.

Alo, nenea, dacă tot vrei să-ţi cîştigi alegători, fă şi matale un pic de investigaţie cu privire la cine în curte arunci chestiile astea, că poate nu toţi îs creştini. Cît despre şosetele electorale, care conţin şi 20 la sută nylon, deci se împut repede, cum era, de altfel, şi normal, pentru tot ceea ce înseamnă politică, eu ştiu că voi trăiţi pe picior mare, dar nimeni de pe la noi nu poartă nr.45, că de, în ultimii ani ne-am strîmtat pînă şi la o labă.

Iar cu privire la sforăituri de genul – du-te şi votează, fă-ţi datoria – eu zic că singura mea datorie e să-mi văd de ale mele, mie şi celor apropiaţi mie să ne fie bine, exact precum gîndiţi şi voi, după ce ajungeţi acolo, unde vreţi să ajungeţi.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.