DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Crucea Roșie Română, 144 de ani de activitate neîntreruptă în sprijinul tuturor oamenilor aflați în suferință

Crucea Roșie Română a marcat în data de 4 Iulie a.c. 144 de ani de activitate neîntreruptă în sprijinul tuturor oamenilor aflați în suferință.

Maiestatea Sa Principesa Margareta Custodele Coroanei Române și Președintele Societății Naționale de Cruce Roșie din România a transmis că și în aceste clipe grele, voluntarii și întreg personalul Crucii Roșii sunt „alături de populație, în prima linie a asistenței umanitare”, și încearcă, prin toate mijloacele, să vină în ajutorul tuturor categoriilor sociale afectate de pandemie. De asemenea, Maiestatea Sa a menționat că doar împreună putem reuși să depășim această situație și a mulțumit celor implicați: „Grație solidarității și implicării prompte a zeci de companii private sau de stat, Crucea Roșie Română face achiziții de echipamente de protecție, bunuri și echipamente medicale care sunt necesare pentru siguranța personalului medical și pentru tratarea pacienților din România.”

Crucea Roșie România filiala Sălaj, a marcat acest moment prin lansarea oficială a site-ului www.crucearosiesalaj.ro, site care are ca scop prezentarea acțiunilor și activităților acestei filiale, cât și transmiterea corectă a tuturor informațiilor necesare către societate.  Această inițiativă vine și în contextul actual, în care este necesar ca întreaga populație și în special cetățenii județului Sălaj, cărora li se adresează această pagină, să fie corect și la timp informați despre cele mai recente noutăți, și în același timp, toți cei care doresc, să sprijine demersurile Crucii Roșii filiala Sălaj.

Filiala Sălaj mulțumește tuturor colaboratorilor, persoane juridice sau fizice care au donat în toată această perioadă. Acțiunile umanitare ale filialei Sălaj continuă, iar voluntarii Crucii Roșii sunt în permanență la datorie.

Crucea Roșie, nădejdea tuturor în timp de pace, ca și în război, nu trebuie să piară. Cu toții, de la mic la mare, să o sprijinim cu evlavie, cu însuflețire, cu nesfârșită dragoste” – Maiestatea Sa, Principesa Margareta.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.