|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Crosul Rotary, la o nouă ediţie

Crosul Rotary, ediţia 2019, se va desfăşura joi, 16 mai, cu începere de la ora 16:30, pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău, la eveniment fiind aşteptate circa 1.100 de persoane. La competiţia  organizată de Clubul Rotary s-au înscris elevi din clasele de gimnaziu şi liceu, primii trei clasaţi la fiecare categorie urmând sa fie premiaţi.

Startul se va da din faţa Şcolii Gimnaziale „Simion Bărnuţiu” şi se va alerga până în zona Perla, iar premierea se va desfăşura pe Platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

 Crosul Rotary se va desfășura pe mai multe categorii de vârstă, băieți- fete: clasele  IV – VI ; VII – VIII; IX – X şi XI– XII.

Toţi participanţii vor primi la final tricouri, iar primii trei clasaţi la fiecare categorie vor fi răsplătiţi cu câte un trening.

Crosul Rotary este, şi în acest an, una dintre cele mai importante manifestări dedicate sportului de masă organizat la Zalău.

Evenimentul este organizat de Clubul Rotary Zalău, în colaborare cu Primăria Zalău, sub coordonarea antrenorului Gheorghe Tadici.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*