DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

CORBU, remediu împotriva covid19 – lansarea videoclipului piesei „Este foarte bine”

Artiștii de la CORBU lansează miercuri, 29.04.2020, videoclipul piesei „Este foarte bine”.

Ideea piesei s-a născut în 2013 și a prins contur în 2020. Tema piesei, gândită ca un remediu împotriva covid19, este confuzia generată de distanțarea socială și de regândirea valorilor sociale, artistice, dar și a atitudinii față de consumerism și spiritualitate. „Este foarte bine” este cea de-a doua piesă din albumul electronic pe care CORBU îl are în pregătire.
Videoclipul piesei a fost realizat în sistem lockdown smartphone video, în colaborare cu Matilda’s Puppets. Regia și conceptul video aparțin lui Sergiu CORBU Boldor și Luizei Matilda Mitu.
De asemenea, CORBU anunță lansarea în viitorul apropiat a unor piese care au la bază texte din Haiganu (cele două volume publicate) de Marian Coman și capitolul al doilea și al treilea din Blana con Dios. Starea 23.

Videoclipul piesei „Este foarte bine” poate fi vizionat aici:
https://www.youtube.com/watch?v=AgtrRBlyqhA&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2NQJo5ifcXrCkpTxxJL-da8PMMLdfhDxtkJFqPLcE6QGCb__2o7CKlA4Y
www.panacorbului.ro
www.facebook.com/proiectulCORBU
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Sergiu CORBU Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Hara, farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes. A absolvit Universitatea din Oradea cu specializare în pedagogie muzicală și interpretare vioară. Instrumentul său principal este vioara, iar ca instrumente secundare: chitară, mandolină, fluier, caval, drâmbă.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu