DONEAZÃ!  Susţine-ne   in promovarea unui altfel de jurnalism
Asociaţia Sălajul pur şi simplu     27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank     |  Contact  |

CORBU aduce Blana con Dios la Zalău

CORBU organizează joi, 13 iunie, la Galeriile de Artă „Ioan Sima”din Zalău, un happening inedit prin concept, muzică, stare: Blana con Dios. Starea 23.

Evenimentul începe la ora 21:00.

Blana con Dios. Starea 23 a fost lansat oficial în București, la Muzeul Kitschului și la Londophone, într-un serial de patru reprezentații consecutive, iar a cincea s-a născut la cererea publicului și a avut loc în magazinul Soul Rebel din București.

Blana con Dios. Starea 23 nu este un concert, nici un stand up, nici un spectacol, nici un performance, ci starea 23. Starea 23 este oameni șʾou. Starea 23 face trecerea de la legendă la vis, de la prejudecăți la dizolvarea lor, de la vizual la sunet, de la false credințe la autenticitate.
Starea 23 este starea de grație a artistului care nu încetează să creeze.

Sergiu CORBU Boldor: „Blana con Dios. Starea 23 este un concept pe care l-am gândit împreună cu Luiza Matilda Mitu.  Este forma noastră de a fi aproape de oameni, spații, situații și, mai ales, de a scăpa de prejudecăți”.

Luiza Matilda Mitu: „Blana con Dios. Starea 23 este un oameni șʾou. Nu este nimic abstract, dar nici concret. Este despre starea artistului care se autocunoaște prin oameni și împreună cu oamenii. Este și o invitație spre creația continuă, de orice natură ar fi ea”.

Sergiu CORBU Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Hara, farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes. A absolvit Universitatea din Oradea cu specializare în pedagogie muzicală și interpretare vioară. Instrumentul său principal este vioara, iar ca instrumente secundare: chitară, mandolină, fluier, caval, drâmbă.

Detaliile evenimentului: https://www.facebook.com/events/2392646674306511/

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*