DONEAZÃ!  Susţine-ne   in promovarea unui altfel de jurnalism
Asociaţia Sălajul pur şi simplu     27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank     |  Contact  |

Conferință, la Jibou, despre: Rădăcinile uitate ale Uniunii Europene

Liga tinerilor din Jibou organizează duminică, 9 iunie, la Casa de Cultură Jibou, cu începere de la ora 17:30, o conferință ce își propune să elucideze misterele esenței și rădăcinilor Uniunii Europene, susținută de președintele Uniunii Judecătorilor din România(UNJR), Dana Gîrbovan. Intrarea este liberă, cei interesați putând rezerva un loc prin completarea chestionarului atașat https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJJrih3Wa_0fFka-oGughQwiut-_ZIpzIcCO5XHideuN5gKg/viewform

„Toată lumea vorbește despre valorile europene și etica europeană, despre o oază de civilizație și prosperitate la care visăm cu toții.
Câți dintre noi știu însă pe ce fundamente s-a fondat Uniunea Europeană și mai mult decât atât, cine au fost fondatorii Uniunii și ce viziune aveau aceștia despre lume?
Vom elucida misterele esenței și rădăcinilor Uniunii Europene împreună cu doamna președinte a Uniunii Judecătorilor din România(UNJR), Dana Gîrbovan.”, transmit organizatorii.
Născută și crescută la Jibou, absolventă a Liceului Teoretic “Ion Agârbicenu”, Dana Gîrbovan a ajuns pe culmile succesului, fiind președintele unei asociații de prestigiu din țara noastră și, în același timp, realizată și pe plan familial, fiind mamă a doi copii minunați.
După ce a susținut numeroase conferințe în orașe precum: Cluj-Napoca, Oradea, Iași, București, Ankara, Roma, Madrid, Lübeck, Palermo sau Barcelona, a venit în sfârșit momentul de a reveni acasă în orașul său natal.

La eveniment va exista și o cutie cu donații pentru cei care doresc să sprijine evenimentele viitoare ale Ligii Tinerilor din Jibou

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*