DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Concurs medieval între cetăţi şi proiecţie de film la Şimleu Silvaniei, un preambul inedit la cea de-a treia ediţie a Bathory Fest

Primăria Şimleu Silvaniei şi Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) Şimleu Silvaniei vor lansa vineri, 24 august, cu începere de la ora 19:00, în Parcul Cetăţii, într-un mod inedit cea de-a treia ediţie a festivalului medieval Bathory Fest prin intermediul unei seri de concursuri între „cetăţi“ şi o proiecţie de film în aer liber. Astfel, cei prezenţi vor avea parte vineri de o atmosferă relaxantă, de concursuri antrenante şi de un film captivant, de popcorn şi băuturi răcoritoare. Concursul cu premii, între două echipe, ce vor reprezenta două Cetăți se va desfăşura de la ora 19:00, doritorii se pot înscrie la sediul CNIPT, online printr-un mesaj pe pagina de facebook a Centrului, sau la adresa cniptsimleusilvaniei@gmail.com. Proiecţia filmului “Vizitatorii 3” va avea loc de la ora 21:00.

„Ne pregătim să lansăm oficial invitația pentru Báthory Fest 2018 prin intermediul unei seri de film în aer liber. Această seară reprezintă un preambul la festivalul medieval de la Șimleu Silvaniei care se va desfășura în 14-16 Septembrie. Am ales un film tematic, de fapt o comedie spumoasă “Vizitatorii 3” care ne prezintă călătoria în viitor a două personaje din perioada medievală. În același timp ne-am gândit la un concurs medieval cu premii care să se adreseze tuturor celor care doresc sa participe. Săptămâna viitoare vom organiza şi o conferință de presă pentru a oferi celor interesați, prin intermediul mass-media, noutăți legate de organizarea Báthory Fest. Va așteptăm cu mare drag in Parcul Cetății din Șimleu Silvaniei să vizionăm împreună “Les Bistrița 3”.“, a declarat Daniel Stejeran directorul CNIPT Şimleu Silvaniei.

 
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.