R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

Concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție

Un concurs de filme de scurt metraj cu tematică anticorupție, este derulat, în perioada octombrie – decembrie 2020, de Direcția Generală Anticorupție, în parteneriat cu Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România, în cadrul Proiectului #Integritate 2020.

Concursul se adresează tuturor cetăţenilor români, care au împlinit vârsta de 16 ani până la data înscrierii și se desfăsoară pe două secțiuni adresate amatorilor și profesioniștilor. Regulamentul de participare și modalitatea de înscriere pot fi consultate pe website-ul https://rofaracoruptie.ro/.

Filmele declarate câștigătoare vor fi premiate, la data de 9 Decembrie – Ziua Internațională Anticorupție, la București, în cadrul Galei Integrității, eveniment organizat anual pentru marcarea acestui moment.

Proiectul îşi propune să stimuleze implicarea cetățenilor, în special a tinerilor în dezvoltarea unor mesaje educative, cu ajutorul telefonului mobil sau al camerei de filmat, în cadrul unui Concurs de film de scurt metraj cu tematică anticorupție. Participanții la concurs sunt încurajați astfel să ia atitudine împotriva corupției și să contribuie ei înșiși, prin viziunea lor creativă, la dezvoltarea unui comportament activ și responsabil.

Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la infracțiunile de corupție. Pe această cale îndemnăm cetăţenii să ia atitudine împotriva faptelor de corupţie şi să ne sesizeze ori de câte ori este nevoie la Call Center anticorupţie 0800.806.806, la numărul de telefon al  Serviciului Judeţean Anticorupţie Sălaj, 0260611000, prin e-mail: petitii.dga@mai.gov.ro şi salaj.dga@mai.gov.ro sau la sediul din Zalău, str. Unirii nr.19, județul Sălaj.niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.