DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Concurs de Cultură Medievală… cu PREMII

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică  Șimleu Silvaniei îi provoacă pe toți cei interesați de istoria locală  la un  concurs tematic cu premii.  În contextul organizării Festivalului Medieval ”Bathory Fest” 2019 a fost inițiată această formă de promovare a istoriei înverșunate a Cetății și Castelului din Șimleu Silvaniei și de îmbogățire a culturii generale prin intermediul unui chestionar cu întrebări specifice din perioada domniei regelui Ștefan Bathory. Scopul concursului este acela de a crește nivelul de promovare a acestor activități cultural-istorice desfășurate atât în mediul real cât și în cel virtual.

Jucătorii sunt îndemnați să acceseze pagina web  www.cniptsimleu.ro, să completeze chestionarul cu întrebări, conform regulamentului, să se înscrie cu o adresa de e-mail, iar la final vor avea posibilitatea să urmărească prestația lor în baza răspunsurilor date.

Concursul se desfășoară în perioada 25 Octombrie – 25 Noiembrie 2019, iar la final vor fi acordate premii celor mai bune răspunsuri.


  
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu