Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
Directioneaza 2% pentru un altfel de jurnalism. Formularul poate fi descarcat AICI

Concert de gală – “Jazz Day ZALĂU 2017”

Cea de-a V-a ediție a Zilei Internaționale a Jazz-ului va fi sărbătorită la Zalău printr-un Concert de gală – “Jazz Day ZALĂU 2017”, ce va avea loc joi, 27 aprilie 2017, ora 19:00, în Clădirea Transilvania.

Spectacol de jazz va aduce în fața spectatorilor cel mai recent proiect al formației “David & The Six Martini Band”.

În deschiderea concertului, pentru a crea o atmosferă specifică, Fanfara Promenada va interpreta piese de jazz faimoase.

La nivel global, această zi internațională este sărbătorită în peste 200 de orașe sub patronajul UNESCO. Municipiul Zalău va fi prezent, astfel, pe harta globală a muzicii jazz și în rețeaua națională, alăturându-se unor orașe precum Cluj-Napoca, Alba Iulia, Oradea și București, unde se organizează multiple manifestări de jazz cu tradiție (Jazz Day la sfârșitul lunii aprilie; Transilvania Jazz Festival; Alba Jazz; etc). International Jazz Festival Zalău a ajuns să fie cunoscut în toată România, aducând la Zalău artiști de prima clasă, atât din țară, cât și din străinătate,.

“Fiind co-organizatori ai acestui proiect, ne bucurăm că putem să găzduim şi să oferim cetăţenilor municipiului Zalău un eveniment de o asemenea calitate culturală. Doresc ca acest eveniment, care se desfășoară sub auspiciile organizației UNESCO, să fie începutul unei colaborări pe termen lung în acest domeniu”, a declarat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Pentru cei care doresc să participe la Concertul de gală, invitațiile sunt puse la dispoziție începând din data de 20 aprilie 2017, ora 10:00, la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Zalău, Casa Municipală de Cultură Zalău și Asociația Transilvania Cultural Nord Vest, sub patronajul UNESCO.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*