Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Concert Christmas Jazz Day la Zalău, pe note de jazz şi farmecul lui Sinatra

Entertainer-ul Gabriel Farkas revine la Zalău și va susține un concert excentric de Crăciun, pe note de jazz și farmecul lui Sinatra, cu un repertoriu clasic american cu colinde celebre, în data de 12 decembrie 2018, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău.

Pentru acest concert, Casei Municipale de Cultură Zalău i-au fost alocate, de către organizator – Asociația Transilvania Cultural Nord Vest, 250 de locuri.
Astfel, Casa Municipală de Cultură Zalău pune la dispoziția publicului 250 de bilete la prețul de 30 lei/bilet. Biletele se vor pune în vânzare începând de joi, 06.12.2018, la casieria Casei Municipale de Cultură Zalău, putând fi achiziționate maxim 4 bilete/persoană.

După 3 ani de la succesul concertului #Sinatra100, ediția de anul acesta a Christmas Jazz Day îi este dedicată din nou maestrului Sinatra, una din cele mai importante voci a secolului al XX-lea. Cu o carieră lungă de 60 de ani, el a reușit să fie deschizător de drumuri în anii ‘30 și să câștige o popularitate fulminantă, indiferent de curentul muzical al următoarelor decenii. Ascultăm, într-un concert extraordinar de Crăciun, piese de referință în cinstea lui, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor: “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Jingle Bells”, “White Christmas”, dar și “New York, New York”, “My Way”.

Program casierie: Luni – joi : 12.00 – 18.00; Vineri : 12.00 – 15.00.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*