|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Concert Caritabil – „Din suflet pentru suflet”

Crucea Roșie Sălaj – Subfiliala Șimleu Silvaniei și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, în parteneriat cu Primăria orașului Șimleu, organizează în data de 14 decembrie 2018, un Concert Caritabil de Colinde.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură Orășenească, începând cu ora 18:00, și va fi susținut de artiști tineri și copii talentați din Șimleu Silvaniei și alte localități din județul Sălaj. Programul cuprinde momente artistice, colinde, dar și o întâlnire cu Moș Crăciun, care va oferi cadourituturor copiilor prezenți în sală.

Organizarea concertului „Din suflet pentru suflet” are la bază dorința tuturor voluntarilor șimleuani ai Crucii Roșii de a veni în sprijinul copiilor și alfamiliilor din oraș și din împrejurimi (Bic, Cehei, Pustă),care au posibilități financiare reduse.

Crucea Roșie Română Sălaj își dorește ca prin acest concert să fim „Uniți pentru umanitate”, să venim în sprijinul celor peste 50 de copii care au nevoie de ajutorul nostru și de puțină magie în perioada sărbătorilor.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*