R E D I R E C T I O N E A Z à 3,5%  

   D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!     
|  CONTACT  |

Concert Cantellion în Rock’N Roll Center din Zalău

Cvartetul pop-rock Cantellion vor suține un concert sâmbătă, 14 aprilie 2018, de la ora 18:00, în Rock’N Roll Center din Zalău.
Membrii trupei Cătălin Moraru și Iris-Adina Morar s-au cunoscut in 2015, prin intermediul unei cunoştinţe comune, la un concert Luna Amară din Cluj-Napoca, unde Cătălin cânta solo în deschidere. Astfel, pasiunea lor comună pentru muzică a dus la înființarea proiectului Cantellion în anul 2016.
Totodată, Cantellion a lansat recent albumul de debut “Ceva despre Timp”, iar solista Iris-Adina Morar a lansat volumul de poezii “Cu Lumea Într-o Gară”.
La piesa “Hei, Dragoste!”, muzica este compusă de către Cătălin, iar Iris semnează versurile. Cadrele pentru videoclip au fost filmate în masivul Rarău la Pietrele Doamnei şi în Cheile Turzii. În această formulă, în vara anului 2017, duetul a câştigat locul I la festivalul naţional de muzică “Baladele Dunării” din Galaţi şi premiul pentru cea mai bună interpretare la concursul muzical “Folk’n’Iaşi” din acelaşi an. Piesa amintită este inclusă pe EP-ul “Ceva despre Timp”, alături de alte trei compoziţii.
Prețul unui bilet este de 15 lei și va putea fi achiziționat în seara concertului, la intrare.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.