|  Contact  | SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

Compania de Apă, drepți! De la stânga la dreapta, somați!

Acuma, o fi de vină ordonanța 13, o fi de vină Decebal, că nu și-a făcut, preventiv, contract cu ăștia de la apa Someș, să le dea bani la greu încă de atunci când dacii preferau vinul, în locul apei, nu se știe. Cert e că sacagiii moderni de la Compania de Apă din Zalău vor să fie plătiți încă înainte de a avea pentru ce să fie plătiți. Adicătelea, treaba stă cam așa: în 20 februarie, ei, inteligenți fiind, au emis o factură. Tot în 20, evident, inteligenți rămânând, au emis și o somație de plată pentru factura proaspăt emisă. Adicătelea, mai pe șleau, au emis o somație de plată pentru o factură pe care tu, ca și consumator, nici măcar n-ai primit-o. Ba, mai mult, pentru că n-ai plătit factura înainte să consumi apa respectivă, zic, încruntându-se oficial, că vin și-ți taie apa. În 15 zile. Inițial au vrut 13 zile, dar, se știe, dacă-i cu 13, se iese în stradă. Așa-i, Pavlov?

Apăi, stimați tovarăși și prietini, haidați, că vă așteptăm cu drag, la capătul țevii. Nu, nu ca să protestăm și să strigăm din toți bojocii să vină DaNA să vă ia, că asta-i pentru cei cu lanternă la smartphone, care, foarte deschiși la minte, și vrând să fie bine, să nu fie rău, vor doar binele poporului, recte să facă toți pușcărie. Că-i la modă. Noi, ăștia pe care vreți să-i debranșați fiindcă și-au permis să nu plătească în avans pe vreo 13 ani (iar 13? Clar, așteptăm paișpele, să fie cu rezistență), o să vă așteptăm cu factura plătită și cu plecăciuni, strigând în cor, ca să fie și cu zâmbet politic: Corupția ucide! Cu haștag (#), desigur.

Apropo, așa-i că-i bună de băut apa de la robinet?

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*