Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

Cicliști îmbrăcați în moși împart cadouri cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Acţiunea iubitorilor de ciclism îmbrăcați în moși, organizată cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, respectiv Crăciun, se va derula şi în acest an la Zalău. Astfel, un grup de biciclişti cu suflet, care pun mână de la mână de câţiva ani încoace pentru a face pungi cu cadouri, vor organiza, sâmbătă, 16 decembrie 2017, o nouă acţiune „Ciclomoşul la Zalău“.

Acțiunea are ca scop strângerea de fonduri, realizarea unor pachete cu cadouri şi distribuirea lor unor oameni cu o situaţie socială specială. Cei care doresc să ajute la realizarea cadourilor o pot face sâmbătă, de la ora 11:00, în Parcul Central din Zalău. După pregătirea cadourilor acestea vor fi distribuite familiilor nevoiaşe şi copiilor de la Casele de Copii, majoritatea cu deficiențe psihice, cu scopul de a aduce lumina și zâmbetul pe fețele lor. Totodată, în cursul deplasării, programate pentru ora 12:00, a grupului de ciclomoși către destinațiile stabilite, aceștia vor împărți dulciuri copiilor ieșiți la plimbare cu părinții sau bunicii.

Pentru buna desfășurare a acțiunii, persoanele care doresc să se implice trebuie să dispună de un echipament de moș, bicicletă, rucsac și să contribuie cu un minim de 40 de bomboane și dulciuri, 40 de banane și portocale, care să acopere necesarul de cel puțin 35 de pachete. Din experiența anilor trecuți, baloanele au avut succes la copii, așa că cei care doresc pot să atașeze bicicletei baloane, pentru a le împărţi acestora.

Închiderea oficială a evenimentului va avea loc în parcul din Brădet, la ora 16:00, și se va finaliza cu o poză de grup.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*