Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Cercul siguranţei pentru părinţi, la Zalău şi Şimleu

Joi, 17 ianuarie de ora 16:30, la Zalău, în locaţia de pe str. 22 Decembrie 1989 nr. 8, şi marţi, 22 ianuarie, ora 16:00, la biblioteca Orăşenească Şimleu Silvaniei, va debuta cursul Cercul siguranţei pentru părinţi, susţinut de Meda Morariu, educator parental, formator certificat Circle of Security.

Cercul Siguranței pentru Părinți (Circle of Security Parenting) este un program internațional, dezvoltat de psihologi clinicieni, care scoate beneficiile atașamentului securizant din revistele academice inaccesibile și le aduce, într-o manieră simplă și elegantă, mai aproape de părinți. Programul oferă suport, pe parcurcursul a 8 întâlniri, pentru a cultiva relația de atașament părinte-copil deja existentă.

Atașamentul bazat pe sigurață, în relația părinte-copil, este considerat de oamenii de știință ”imunizarea psihologică” a copiilor în dezvoltarea lor către viitori adulți.

Programul Cercul siguranței îi ajută pe părinți:

– să înțeleagă universul emoțional al copilului

– să susțină abilitățile copilului de a gestiona cu succes emoțiile

– să pună bazele construirii stimei de sine a copilului

– să descopere și să onoreze înțelepciunea lor înnăscută de a oferi siguranță emoțională.

 Numărul maxim de participanți este de 8 persoane/grup iar locurile se ocupă în ordinea confirmărilor. Programul de educație parentală constă în 8 sesiuni săptămânale a cca 2,5h.

Costul unui curs este de 555 ron achitat în 2 tranșe lunare. Discount 10% la achitare integrală în avans, până în 17 ian. 2019. Informaţii şi detalii suplimentare se pot obţine direct de la Meda Morariu, cerculsigurantei@mmorariu.ro, 07443996360     

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*