Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Cartea zălăuancei Daniela Hendea, nominalizată la Premiul național de poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum pe anul 2018

Acordor de teremin – Editura fraACTalia, 2018, carte scrisă de Daniela Hendea, originară din Zalău, a fost nominalizată la Premiul național de poezie „Mihai Eminescu” – Opus Primum pe anul 2018.

Cartea a fost lansată și la Zalău, în 29 noiembrie 2018, la Biblioteca Județeană Sălaj, o carte manifest, o manifestare vie, puternică, sinceră a autoarei, pe care o așază la vedere tocmai pentru a accepta, așa cum lumea nu o face, autismul ca făcând parte din viață.

Cărțile nominalizate de către juriul format din criticii Alexandru Cistelecan, Mircea A. Diaconu, Daniel Cristea Enache, Vasile Spiridon, Andrei Terian fac parte: Mina Decu, desprindere, Editura Charmides, 2018; Daniela Hendea, Acordor de teremin, Editura fraACTalia, 2018; Iuliana Lungu, KOMMOS. Procesiune pentru histerectomie, Editura fraACTalia, 2018; Vlad Serdarian, Teritoriul animalelor, Editura Tracus Arte, 2018; Ioana Vintilă, Păsări în furtuna de nisip, Casa de editură Max Blecher, 2018.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*