Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Burse pentru studenții romi interesați să-și continue studiile universitare

Studenții romi din România care studiază la zi în cadrul universităților acreditate din România pot aplica și beneficia de burse prin programul de burse “Livia Plaks Memorial Scholarship”.
În urma demersurilor Uniunii Civice a Tinerilor Romi din România, cu sprijinul Centrului Romilor pentru Intevenție Socială și Studii – Romani CRISS, a fost lansat programul de burse care are ca scop susținerea în continuarea studiilor studenților romi și implicarea acestora în promovarea drepturilor minorității etnice a romilor.

Astfel, un număr de zece studenți romi, interesați să-și continue studiile universitare și să se implice în promovarea drepturilor romilor, pot obține pentru anul universitar în curs acest tip de bursă.
Sunt vizați cei care efectuează cursuri în domeniile drept, psihologie și științele educației, sociologie și asistență socială, științe politice, relații internaționale, jurnalism, științe administrative, comunicare, automatică și calculatoare.

Termenul limită pentru transmiterea aplicației complete este de 31 ianuarie, comunicarea rezultatelor finale fiind 25 februarie. Informații privind procesul de selecție precum și condițiile de eligibilitate pot fi consultate pe site-ul Uniunii Civice a Tinerilor Romi din România http://uctrr.ro/2017/12/15/programul-de-burse-livia-plaks/ .

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*