Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Black Light, în concert pentru prima dată în Rock’n Roll Center din Zalău

Grupul de muzică rock, Black Light din Deva, va susţine vineri, 17 august 2018, de la ora 21:00, în Rock’n Roll Center din Zalău, primul concert în afara oraşului de baştină.

Înfiinţată în anul 2016 de către nişte adolescenţi talentaţi şi cu speranţe mari, grupul Black Light este una dintre puţinele grupuri muzicale care încă mai aduce muzica rock în Deva.

Pe parcursul celor doi ani de existență, grupul Black Light a suferit o serie de schimbări, atât ale genurilor muzicale abordate, cât şi de personal, schimbări care au dus la extinderea orizonturilor muzicale şi la o dezvoltare generală.

Astăzi, Black Light este compus din Anuţoiu Ana-Teodora – voce, Stoia Alin – chitară solo, Remus Anghel – chitară ritmică, Patrick Catona – chitară bass și Răzvan Ciobanu – tobe. Datorită diverselor influenţe, grupul abordează de cele mai multe ori genuri cum ar fi: rock, heavy metal, power metal, thrash metal, dar şi multe altele.

„Considerând concertul de la Zalău drept o piatră de hotar pentru existenţa sa trecută şi viitoare, Black Light promite un setlist extins, în principiu de 90 de minute, aşa încât sugestia noastră este să fiţi prezenţi din timp la club.”, transmit organizatorii.

Preţul unui bilet este de 15 lei și poate fi achiziționat la intrare, în seara concertului.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*