|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

Beciul Creativității Critice la Muzeu

O nouă întâlnire din seria celor intitulate foarte sugestiv Beciul Creativității Critice va avea loc miercuri, 17 aprilie, de la ora 15:00, în beciul sau biblioteca Muzeului Județean de Istorie și Artă Zalău, cu tema „Timpul Liber”. Beciul Creativității Critice (B.C.C.) este un atelier organizat în cadrul Muzeul, de Valer Simion Cosma (istoric) și Ágota Ábrán (antropolog social și cultural), cu și pentru liceeni din Zalău.

„Scopul atelierului este crearea unui loc de întâlnire și conversație pe teme de interes pentru participanți, legate de viață și societate. Prin joc, teatru, vizionare de filme și discuții, vrem să construim un spațiu și o comunitate în care putem să vorbim deschis și în siguranță. Plecând de aici ajungem și la organizarea de manifestări artistice (cum este Muzeul Istoriilor Subiective), implicarea în organizarea și desfășurarea altor ateliere ale MJIAZ, seri de filme, sau orice altceva ce ne trece prin cap“, transmit reprezentanţii MJIAZ.

Atelierul se desfășoară în (aproape) fiecare miercuri, de la ora 15:00, în beciul sau biblioteca MJIAZ. Pentru mai multe informații, doritorii se pot înscrie în grupul de Facebook Beciul Creativității Critice sau pe e-mail la agota.abran@muzeuzalau.ro.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*