DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Bănișor: Au fost finalizate lucrările de amenajare și reprofilare a cursului de apă “Valea Banului”

Lucrările de amenajare și reprofilare a cursului de apă “Valea Banului”, realizate de către Sistemul de Gospodărire a Apelor Sălaj în parteneriat cu Primăria Comunei Bănișor, au fost finalizate.

Contribuția Primăriei Bănișor a constat în asigurarea combustibilului necesar realizării lucrărilor, SGA Sălaj punând la dispoziție utilajul și operatorul.

Lucrările de amenajare și reprofilare pe Valea Banului au fost  solicitate de către Primăria Comunei Bănișor și au fost realizate în două etape – în 2019, respectiv 2020, pe următoarele secțiuni: Ban-Bănișor- aproximativ 1800 m; Bănișor-Peceiu- aproximativ 1800 m.


  
  

2 comentarii

  1. Anonymous says:

    Aceeasi culoare politica, vezi realizari com. Banisor…si apoi vezi realizari com. Gârbou (apropo – un singur magazin in toata comuna, cumpara oamenii de la vanzatori ambulanti care profita de dezinteresul primariei). Sunt atatia ciobani in sate, nu s-a gandit sa creeze ceva in 30 de ani pentru sateni (poate pentru Șolomon, dar pentru restul, nu). Vad un om frumos si unul urat, ii vad dupa fapte, nu dupa cat de bine dau in poze.

  2. Anonymous says:

    Ma uit pe pagina prinarului si cand vad cu cat drag munceste si incearca sa faca putin cate putin pentru comuna, imi vine sa-i spun “multumesc” in fiecare minut. Am ajuns la concluzia ca nu conteaza culoarea politica. Acest OM vrea sa imbunatateasca traiul in satele noastre, nu ca altii care stau ca trantorii in primarii si nu fac nimic (sau mint ca fac), ex. primarul din Gârbou, satele sunt uitate de lume, de viata, de frumusete, de…de toate. Nu-i indeamna pe oameni la curatenie, nu le asfalteaza drumurile (macar alea principale…vezi Bezdedul). E primar, da…peste pustiul lui de suflet!

Lasă un comentariu