Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
Directioneaza 2% pentru un altfel de jurnalism. Formularul poate fi descarcat AICI

Balul Balurilor 2017 pentru liceeni sub însemnul: „Mafia : A Choice between Love and Legacy“

Consiliul Local al Tinerilor organizează vineri, 17 martie, începând cu ora 18:00 , la Casa de Cultură a Sindicatelor, Balul Balurilor 2017, cu participarea liceenilor, sub însemnul generic: “Mafia : A Choice between Love and Legacy”.

Reprezentanţii CLCT transmit că evenimentul din acest an este unul caritabil prin care se doreşte încurajarea acţiunilor de voluntariat pe plan zonal, îmbinând totodată amuzamentul de pe scenă cu altruismul.

În general, cu cât o stea este mai mare, cu atât aceasta are o viață mai scurtă.
Referindu-ne în sens particular, la fel s-a întamplat și în cazul elitelor din cadrul organizațiilor secrete ce au guvernat lumea crimelor organizate, conducătorii devenind bogați, sau, cel puțin stingându-se din viață încercând să dobândească un anumit statut, transformându-se în embleme ale curajului maniacal.

Luna martie încearcă să dezlege misterele ce persistă de generații întregi, atât din perspectiva simțului comun al iubirii menținute în penumbră, cât și din punctul de vedere al complexității grupărilor mafioate ce au dominat istoria recentă printr-un cod al tăcerii.

Din acest motiv, Consiliul Local al Tinerilor- Zalau invită publicul să asiste la unicul spectacol care poate să aducă la lumină adevărurile nespuse din spatele uriașelor industrii stratificate ale celor patru mafii decisive pentru intregul sistem global : Mafia Nord-Americană, Sud-Americană, Siciliană și nu în ultimul rând, cea Românească.
Însî, de data aceasta, aceste organizații ilegale vor avea un scop nobil și anume : lupta pentru un caz caritabil, menit să unească, şi nu să dezbine sufletul omenesc.
„Fiți alături de noi pentru a descoperi povestea fascinantă și dramatică a celor mai influenți oameni, precum și modul în care dragostea se impletește cu neobișnuitul formând magia primăverii!“, transmit organizatorii.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*