Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău

„Avarul” de Moliere, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Zalău

Piesa de teatru „Avarul” de Moliere va fi jucată la Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău miercuri, 20 septembrie, de la ora 19:00, în interpretarea actorilor bucureșteni, printre care se numără Tudorel Filimon, Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Vasile Filipescu, Mariangela Coldea, Oana-Gabriela Drăghici, Jean Lemne, Daniel Marcu, Raluca Bădoiu,Mălina Tomoioagă, Mihai Niculescu, Tomi Cristin, Florin Kevorkian, Anne-Marie Zaharia şi Daniel Niţoi.

Regizată de Daniel Niţoi, comedia „Avarul” dezvăluie moravurile și vicisitudinile unei familii burgheze, în centrul căreia se situează Harpagon, un personaj complex, stăpânit de o zgârcenie nemaipomenită și de un egoism pe cât de odios, pe atât de ridicol. Într-un decor special, jocul actoricesc, costumele de epocă, crinolinele doamnelor, coafurile și perucile vor încerca să transforme realitatea într-o călătorie în timp, pentru a poposi timp de aproximativ 90 de minute în cea de-a doua jumătate a secolului al XVII-lea.

Prețul unui bilet este 60 RON și 30 RON pentru elevi, studenți și pensionari, în limita locurilor disponibile. Acestae se pot achiziționa de la parterul Casei de Cultură a Sindicatelor între orele 8:00 – 18:00.

 

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*