Contact  |  în memoria lui Zoli SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

Aproape 7 milioane de lei, pentru creșterea eficienței energetice a Liceului de Artă “Ioan Sima”

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat, joi, 9 august 2018, contractul de finanțare pe fonduri europene pentru creșterea eficienței energetice a Liceului de Artă “Ioan Sima”. Valoarea totală a acestui proiect este de 6.924.704,46 lei, din care fonduri atrase în sumă de 4.257.061,15 lei. Scopul proiectului este de a îmbunătăți din punct de vedere energetic infrastructura educațională a acestei unități de învățământ, de a contribui în mod direct la reducerea consumului de energie din surse convenționale și la reducerea emisiilor de CO2 eliberate în atmosferă. Astfel, aproximativ 500 de elevi și 85 de cadre didactice vor beneficia, la finalul proiectului, de condiții mai bune în timpul activităților zilnice.

Alte trei proiecte, pentru Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae”, Liceul cu program sportiv “Avram Iancu” și Liceul Reformat “Wesselenyi”, sunt în evaluare pe acest tip de finanțare, urmând ca în perioada următoare să fie semnate contractele de finanțare.

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*