DONEAZÃ!  Susţine-ne  
Asociaţia Sălajul pur şi simplu  27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank
|  Contact  |

Apariție editorială: Florin Horvath – „Testament din țara lucrurilor ascunse”

Un nou roman al scriitorului Florin Horvath – „Testament din țara lucrurilor ascunse” a apărut la Editura „Caiete Silvane”.

 „De la anul 333, de când lumina a venit prima dată pe mormântul din Biserica Învierii, zidită de Elena, maica împăratului Constantin, omenirea este încredințată că izbăvirea nu e doar o poveste, ci VINE la ceasul cuvenit și pentru sufletul chinuit al neamului românesc!

-Amin! Amin! Amin! Ioan se roagă în gând ca Întreit Chipul TATALUI, FIULUI SI DUHULUI SFÂNT, să-și plece îngăduința și spre poporul acesta, cumplit încercat și umilit!… Și chiar de pare prăbușit, ridică-L Doamne în toată noblețea staturii lui cea dintâi, așa cum Tu l-ai lăsat să viețuiască aici, în pământ de Tine Binecuvântat!”

Florin Horvath (n. 1945), scriitor, membru al Cenaclului literar „Silvania” și al Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj. Din cărțile publicate: „O lacrimă pentru Măria Sa”; „Coroana celor șapte mari maeștri”; „Voievodul albastru”; „Îndreptar francmasonic”, „Un templier la Sarmizegetusa”; „Vecernie la amiază”; „Nașterea Daciei”; „Eșafodul cu fantome”. Colaborator și la revistele „Curtea de la Argeș” și „Caiete Silvane”.
 
  

niciun comentariu

Lasă un comentariu