|  Contact  | SUSŢINE-NE în promovarea unui altfel de jurnalism. DONEAZÃ orice sumă de bani în contul
Asociaţiei Sălajul pur şi simplu, IBAN: RO93 RZBR 0000 0600 1454 6682, deschis la Raiffeisen Bank Zalău
A apărut numărul 14 (noiembrie) al revistei. Revista poate fi achiziţionată de la chioşcul de ziare de lângă Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, ori poate fi comandată on-line, la adresa de e-mail: salajulpursisimplu@gmail.com. Preţul unei reviste: 10 lei.

Apariție editorială: Crina Ana Terec-Cioban, Familia Cioban din Jac: o monografie sentimentală (1912-2017)

La Editura Caiete Silvane a apărut, în colecția „Monografii”, cartea ”Familia Cioban din Jac: o monografie sentimentală (1912-2017)”, de Crina Ana Terec-Cioban.

„Ideea de a scrie această carte mi-a venit după moartea tatălui meu, singurul părinte pe care îl mai aveam alături, și din dorința de a păstra amintirea destinului familiei Cioban pe parcursul anilor 1912-2017.
Am avut cei mai buni părinți și bunici, dar din păcate, pe rând, au plecat la Cele Veșnice, lăsându-mi amintiri, credință, dragoste de semeni, tot ce e mai bun pe acest pământ pe care ne e dat să trăim și să ne urmăm destinul, bucurându-ne sau întristându-ne câteodată.
Îmi doresc să fiu așa cum părinții mei m-au învățat și m-au modelat: mereu puternică, sinceră, iubitoare și, mai presus de orice, să fiu eu…
Am rămas cu amintirea lor în suflet și în inimă. În fiecare zi le spun, și sper că mă vor auzi, ce mult i-am iubit, îi iubesc și îi voi iubi, chiar dacă sunt departe. Sunt acolo Sus, departe de mine, dar mereu îi simt că îmi sunt alături la orice pas. Ei mă vor susține în tot ce fac și voi face de acum înainte. Ei mă îndeamnă să păstrez aceleași sentimente pentru orice persoană, pentru aproapele meu și pentru semenii noștri. Și e adevărat: „Ca să fii iubit, trebuie să iubești!”; „Să înveți să dăruiești și să fii bun!” Cât voi trăi, am să încerc să țin minte aceste lucruri. Și, prin aceste lucruri, vreau ca ei, părinții mei, să fie mândri de ceea ce voi face! Le mulțumesc din suflet că am fost și sunt fiica lor!” (Autoarea)

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*