DONEAZÃ!  Susţine-ne   in promovarea unui altfel de jurnalism
Asociaţia Sălajul pur şi simplu     27968875
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
Raiffeisen Bank     |  Contact  |

Ancuța Mărieș își lansează cartea ”Leopard în pustie – culegere de texte în proză”

A apărut volumul ”Leopard în pustie – culegere de texte în proză”, autoare Ancuța Mărieș, Editura Caiete Silvane, Colecția „Scriitori sălăjeni”, Zalău, 2019. Lansarea va avea loc duminică, 13 octombrie 2019, ora 16, în Sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

Ancuța Mărieș nu e o simplă scriitoare, ci e o minte complexă care construiește neîncetat, situații, personaje, stări, circumstanțe inedite, originale, reușind să-și surprindă neîncetat cititorii. Lumile sale sunt alcătuite din piese de puzzle rupte atât din lumea reală, cât și din cea fantastică, imaginea de ansamblu fiind una a suspansului.

Ancuța Mărieș uimește cititorii cu acest volum, unul dintre cele mai interesante și neașteptate de până acum. O carte pentru sufletul meu. Am ajuns la concluzia că autoarea poate aborda cu ușurință orice gen, dovedind asta prin grația, rafinamentul și măiestria cu care reușește să echilibreze narațiunea, încununată cu succes de personaje inteligente și inteligibil create” – (Mircea Naidin, în textul introductiv intitulat „Despre chemarea specială a Ancuței Mărieș”).


...

niciun comentariu

Lasă un comentariu