Asociaţia Sălajul pur şi simplu  
IBAN: RO93RZBR0000060014546682
 D O N E A Z Ã!   Susţine-ne!        
Mihai Calin Paval
EURO: RO28INGB0000999911224956
USD: RO17INGB0000999911172192
www.patreon.com/calinpaval
|  Contact  |

Amenzi pentru neefectuarea dezinsecției, deratizării și dezinfecției

Lucrările de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie  în Zalău, pot fi efectuate doar de firma SC Coral Impex SRL  – atrage atenția Primăria Zalău, aceasta fiind firma  care a concesionat prin licitaţie publică acest serviciu. În plus, societatea este singura licenţiată de ANRSC, la nivelul municipiului. Având în vedere acestea, orice altă firmă care încearcă să desfăşoare activităţi similare, încalcă prevederile legale iar cei care apelează la alte firme, o fac pe proprie răspundere.

Dacă pentru persoanele fizice, taxa de deratizare/dezinsecţie se achită o dată cu celelalte obligaţii către bugetul local, persoanele juridice vor trebui să încheie un contract direct cu firma prestatoare a serviciului, la punctul de lucru al SC Coral Impex SRL, situat pe str. Fabricii, nr. 10.

Primăria Zalăului a făcut această atenționare din motivele că,  în această perioadă aproximativ 1200 agenţi economici sunt notificaţi de administrația zălăună  în vederea încheierii contractului de prestări a activităţilor de deratizare şi dezinsecţie, cu operatorul serviciului. La nivelul unităţii administrativ teritoriale, contractul de delegare a gestiunii prin concesiune a serviciului public de salubrizare – activităţile de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie, a fost încheiat pe o perioadă de opt ani, în urma desemnării câştigătoare prin licitaţie în sistem electronic, cu S.C. Coral Impex S.R.L. Termenul dat prin notificare este 15 martie, dată după care pot fi aplicate sancţiuni, cu valori cuprinse între 200 şi 400 lei. Atenţionarea primăriei vine după ce societatea a trimis adrese agenţilor economici, cărora le-au dat curs un procent de sub 2% din numărul total şi este o informare referitoare la obligaţii şi termene, astfel încât să fie evitată amenda.
 
  

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.