Direcţionează 2% pentru un altfel de jurnalism.
Formularul poate fi descărcat AICI
|  Contact  |     Susţine-ne! - DONEAZÃ!    

„Ai lu’ Gorobete”, spectacol de comedie la Zalău

Trupa de teatru „Noi și… Atât” din Mediaș vine la Zalău, joi, 22 februarie 2018, ora 18:00, în sala de spectacole din Clădirea Transilvania, cu spectacolul de teatru „Ai lu’ Gorobete”, o comedie de Radu Gabriel (fost membru al grupului ”Vouă”). Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Zalău, Casa Municipală de Cultură Zalău, Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj și Asociația Trupa de teatru „Noi și… Atât” din Mediaș.

Intrarea se face pe bază de invitaţii, în limita locurilor disponibile. Invitațiile se găsesc la Casa Municipală de Cultură Zalău, începând din data de 13 februarie 2018, după următorul program: luni-joi: 10:00-17:00; vineri: 10:00-15:00.

Intitulată Comedii cu Gorobete, piesa este un colaj alcătuit din cele mai bune momente cu familia Gorobete, scrisă în urma succesului înregistrat cu serialul de televiziune „Ai lu’ Gorobete”.
Metehnele românești sunt ironizate într-un șir de scene petrecute în bătătura lui Ilie Gorobete. Ilie Gorobete, familia lui, ginerele neamț și vecina sunt toți cu replici memorabile, de un umor subțire, fără vulgarități.

Din distribuție fac parte:
Ilie Gorobete – Gabi Medeșan
Vergil fratele mare – Popa Dan
Ninel-fratele mic – Sebastian Pop
Aurica, Veronica – Alexandra Popa
Fiica Maria – Iulia Oltean
Cumnatul Hans – Rareș Ciobănașu
Polițistul cornel – Raphael Toth
Vecina Norica – Gabriela Feher
Dinel – Diana Bădescu
Ildiko – Fodor Daniela

niciun comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*